Dit ervaarden andere Mama's tijdens een MamaBreak!


Reviews

Ik kon lekker mezelf zijn!

"De MamaBreak was voor mij een heerlijk ontspannend weekendje weg met lieve vriendinnen in een bosrijke en rustige omgeving. De groepssfeer was goed en het hotel was erg comfortabel. Het voelde als een thuisbasis, waar ik me vrij kon bewegen, lekker mezelf kon zijn. Hierdoor heb ik optimaal kunnen ontspannen!"

Erop uit fietsen in Utrecht

Het is fijn om even geen moeder of vrouw van te zijn.

"Ik heb MamaBreak geboekt om even tijd voor mezelf als mezelf te nemen. En wilde graag d.m.v. de workshop, handvatten krijgen om bepaalde dingen waar ik tegenaan loop beter aan te kunnen pakken. Het is fijn om even geen moeder of vrouw van te zijn. Het was een hele leuke, open en gezellige groep meiden. Veel gelachen en zeker wat aan elkaar gehad. De locatie is heerlijk rustgevend, de sfeer was relaxt. Marlies is een hele vriendelijke en begaande vrouw. Luistert naar anderen en neemt alles positief op. Verder heerlijk wezen shoppen en uit eten geweest. Maar het allerrijkste was toch wel die nacht doorslapen, niet vroeg uit bed te hoeven en gelijk aan de slag te gaan met een boterham, spelletje of wat dan ook. Heb een erg geslaagd weekend achter de rug met alleen maar leuke meiden, zeker voor herhaling vatbaar. En trots op Marlies dat ze dit zo opgezet heeft vanuit haar eigen droom!"

Fun met mama's

Locatie Bergse Bossen

Het hotel is erg mooi en kamers waren ook goed.

"Echt het gevoel gehad dat niets hoeft en je helemaal zelf kunt bepalen wat je gaat doen. Het is fijn dat het al op vrijdagmiddag begint. Ondanks dat dat dan betekent dat je wellicht vrij van je werk moet nemen of oppas moet regelen, het zorgt er wel voor dat je t/m zondagmiddag de tijd hebt om even in de relaxmodus  te komen. Het hotel is erg mooi en kamers waren ook goed. Omgeving is ook ideaal. Verschillende leuke steden in de buurt. Genoeg keus."

Na workshop 2 een plan gemaakt. En ja, ik heb me zojuist ingeschreven voor een ¼ marathon..!

"Toen ik de vraag kreeg van mijn schoonzus, ga je mee op MamaBreak dacht ik gelijk JA dat heb ik nodig! Even wat tijd voor mezelf waarin ik geen rekening hoef te houden met drie kleine kinderen. Naar mate het weekend dichter in de buurt kwam begon ik te twijfelen. Heb ik niet te snel ja gezegd, hoe ga ik het oplossen met het geven van borstvoeding. Een paar dagen voor vertrek kids die verkouden werden. Maar ik vond dat ik de uitdaging gewoon aan moest gaan omdat er altijd wel een reden is om niet te gaan. Bij binnenkomst leuk ontvangen en de andere mama’s ontmoet. Ook al ben je allemaal heel verschillend, we zijn allemaal mama. De gesprekken kwamen snel op gang. De workshop gaf jezelf de kans om na te denken over wat deze moeder zelf nou echt graag zou willen. Onbewust wist ik heus wel dat ik sommige dingen anders zou willen doen. Het bleef alleen bij denken. Na workshop 2 een plan gemaakt. En ja ik heb me zojuist ingeschreven voor een ¼ marathon zodat ik weer ga hardlopen en een doel heb daarvoor! En ook tickets gekocht voor een dansfeest en dan ga ik samen met mijn man weer eens wat anders doen dan het standaard etentje!"

Lekker kletsen met andere mama’s, ideeën en ervaringen uitwisselen

"Heerlijk zo’n weekend er tussenuit, lekker kletsen met andere mama’s, ideeën en ervaringen uitwisselen (je bent echt niet de enige die soms moeite heeft met balans aanbrengen in je leven en dat is fijn om te weten). Even niets moeten en lekker aan jezelf denken. Heerlijk wezen shoppen en eten in Utrecht. Manlief heeft het prima gered thuis, maar dat wist ik al wel, daardoor kon ik ook echt ontspannen en genieten. Rustgevende locatie, ook in het bos, je bent echt even weg. Al met al een topweekend wat ik echt even nodig had. Bedankt Marlies!"

Boek lezen

Echt even me-time

"Het was een topontvangst door Marlies in het hotel de Bergse Bossen. Het leuke was dat ik de andere deelnemers zag en dat je van elkaar weet ‘je bent mama en je hebt een break nodig’. Dit zorgde voor direct leuk contact, helemaal na de workshop ‘Geluk & Balans’. De locatie, middenin de bossen, zorgde er ook voor dat ik echt even weg van huis was, echt even me-time."

 

Spa & Welness

Het is grappig om te merken hoeveel we overeenkomstig hebben.

"Ik heb de MamaBreak als een superleuk weekend ervaren, met erg leuke andere mama’s. Het is grappig om te merken hoeveel we overeenkomstig hebben. Ook de workshop was een echte aangename verrassing en van toegevoegde waarde. Iedereen was heel open, ook over wat er lastig is of niet makkelijk gaat, relatie, opvoeding… Daarnaast hebben we vooral heel erg veel gelachen. Gelukkig was het niet zo’n ‘mutsenclub’  maar gewoon allemaal vrouwen van deze tijd met humor en sarcasme! Wij zijn op zaterdag een dagje wezen stadten in Utrecht, ook een aanrader. Helemaal relaxed en super goed geregeld dit weekend!"

En, wat denk je? Ga jij ook op een welverdiende MamaBreak? Boek een van de volgende pakketten:

MamaBreak Workshop

MamaBreak Workshop

Inzicht in je leven en een duidelijk doel voor geluk.

€69,-


Bekijk nu »
MamaBreak Weekend

MamaBreak Weekend

Echte rust ervaren en tijd voor jezelf, samen.

€169,-


Bekijk nu »
MamaBreak Coaching

MamaBreak Coaching

Tijd voor jou alleen, persoonlijk en online.

€269,-


Bekijk nu »