Wat is een MamaBreak?

Een MamaBreak is een korte vakantie voor Mama's gericht op ontspanning, nieuwe energie en genieten. Met MamaBreak ga je een weekendje weg naar een hotel in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, tussen Utrecht en Amersfoort. Bij aankomst ontvang je een welkomstdrankje en maak je kennis met de andere Mama’s. Je verblijft 2 nachten in een heerlijke hotelkamer, inclusief beide ochtenden een uitgebreid ontbijtbuffet en een unieke MamaBreak workshop met als doel het beste uit jezelf te halen!

Tijdens het MamaBreak weekend kun je doen waar jij zin in hebt. Het is tijd voor jou..!

Heb je zin om vooral niks te moeten?

Wil je lekker relaxen, eindelijk dat boek uitlezen bij de open haard onder het genot van een drankje of een film kijken op je kamer? Geen probleem, geniet van de rust.

Ben je toe aan sportieve ontspanning?

Kom jij juist tot rust door te gaan wandelen, hardlopen of fietsen in de natuur? Vanuit de locatie stap je direct het bos in van de Utrechtse Heuvelrug en kun je alle kanten op!

En wat dacht je van fysiek en mentaal opladen!

Geniet je meer van een massage, wil je een wandelsessie Personal Coaching uitproberen of ontspannen in de Spa? Je kunt alle opties tegen een aantrekkelijke prijs bijboeken.

Workshop Geluk & Balans voor Mama's

Daarnaast is het unieke aan de MamaBreak dat er een workshop aangeboden wordt – Geluk & Balans voor Mama's – gericht op het vinden van balans en geluk in je leven. Deze workshop helpt jou in 2x 1,5 uur een concreet inzicht, doel en plan te creëren om jouw leven op alle fronten zo fijn en gelukkig mogelijk te maken.

Wil jij de beste versie van jezelf neerzetten en gelukkig zijn? Dan is een MamaBreak weekendje weg echt iets voor jou!

Kies wat het beste bij jou past:

MamaBreak Workshop

MamaBreak Workshop

Inzicht in je leven en een duidelijk doel voor geluk

€69,-


Bekijk nu »
MamaBreak  Weekend

MamaBreak Weekend

Echte rust ervaren en tijd voor jezelf, samen.

€169,-


Bekijk nu »
MamaBreak Coaching

MamaBreak Coaching

Tijd voor jou alleen, persoonlijk en online.

€269,-


Bekijk nu »