I can't wait..

Het eerste MamaBreak Weekend start aankomende vrijdag. Wat ontzettend gaaf en superspannend!

Op vrijdag 25 november zullen de eerste tien Mama’s gaan genieten van een welverdiende Break. Een weekendje weg, zonder partner en zonder kinderen. Wat een rust.. volop tijd om lekker te relaxen! 

Vanaf 13.00 uur kan er ingecheckt worden en staat het welkomstdrankje klaar. Eerst kennismaken en daarna een leuke, maar vooral leerzame workshop. Genoeg tijd voor een tijdschrift, boek of middagdutje en ‘s avonds genieten van een heerlijk driegangendiner inclusief dessertbuffet. Een drankje in de bar? Voor mij wel, misschien zelfs twee ; ).

De zaterdag goed beginnen met uitslapen (jaja, hoe lang is dat geleden?) en een heerlijk ontbijtje. Het tweede gedeelte van de workshop volgt en de rest van de dag stap ik in ieder geval op de fiets om de omgeving te verkennen. Hotel Bergse Bossen ligt midden in het bos op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt direct vanuit het hotel de fiets- en wandelroutes betreden. Ook ligt Amersfoort om de hoek en Utrecht op 20 minuten rijden. Dineren kan in Klein-Zwitserland, een gezellig restaurant naast het hotel en zondag is het dan na het ontbijt nog tijd voor een massage gevolgd door een tripje naar de Omega Spa & Wellness in Soesterberg. Heerlijk!

Ik heb er ontzettend veel zin in en alhoewel ik mijn kindjes echt wel even zal missen, vind ik het ook fijn om een weekend lekker uit te slapen, te genieten van de rust en ongestoord met de andere ladies te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje!

Ben jij ook toe aan een MamaBreak? Bekijk onze pakketten hier. Er zijn nog plaatsen vrij voor het weekend van 13, 14 en 15 januari 2017. Lees mee hoe het eerste MamaBreak weekend verloopt en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes door onze Facebook pagina te liken!

                                                                                MamaBreak – Tijd voor jou..!

Waardeer dit blogbericht: