De Bergse Bossen

Proef de taarten van Jud.. ! Mmm, ja graag, geen probleem…

...denk ik als we de parkeerplaats oprijden van Hotel De Bergse Bossen. Voor het Grand Café staat een zwart bord met deze tekst in wit krijt geschreven. Vandaag gaan we de locatie bekijken voor MamaBreak, een hotel midden in het bos, dat het startpunt is voor vele fietsers en wandelaars om een route te maken door de Utrechtse Heuvelrug.

Alhoewel ik geen afspraak had, is de directeur ‘ Roberto’  toch aanwezig om mij een rondleiding te geven. Mijn kindjes mogen met oma plaatsnemen in het Grand Café, direct aansluitend, aan het hotel en vermaken zich wel met een Fristi en een snoepje. Het valt me op dat het lekker druk is, veel bedrijvigheid en een goede sfeer zo midden op de dag. Het Grand Café is tot 1.00 uur ’s nachts open vertelt Roberto, je kan er altijd terecht voor een wijntje bij de open haard of in de zomergenieten op het tuinterras.

Roberto laat mij de zalen zien, het restaurant, de lobby en tenslotte ook een hotelkamer. Wow! Dat is precies wat ik zocht voor MamaBreak! Een mooie hotelkamer met witte houten lamellen, industrieel ingericht en een heerlijk bed.  Verder is de badkamer netjes en een televisie mag natuurlijk niet ontbreken. Top!

14489659 10154669351443258 232897609 oIk hoef niet verder te zoeken, ik zie ons al helemaal zitten in het café, op het terras, wandelend door het bos! ik sluit af met een cappuccino van het huis en stap tevreden de auto in. Als ik wegrijd kijk ik nog even naar het zwarte bord waar in wit krijt geschreven staat: Time to take a Break? Nu weet ik het zeker..!

 

Proef de taarten van Jud bij de Bergse Bossen!

Waardeer dit blogbericht: